Prijzen en reserveren Casa dei Fiori

De tarieven voor Casa dei Fiori voor 2019 zijn als volgt:

Periode Prijs
Van zaterdag 05 januari tot zaterdag 30 maart € 750,- per week
Van zaterdag 30 maart tot zaterdag 15 juni € 795,- per week
Van zaterdag 15 juni tot zaterdag 7 september € 950,- per week
Van zaterdag 7 september tot zaterdag 2 november € 795,- per week
Van zaterdag 2 november tot zaterdag 4 januari (2020) € 750,- per week

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op huur van het stenen huis door 1 of 2 personen.

 • Bij het huren van 2 weken of meer: 10% korting op de totale huursom.
 • Voor 1 of 2 extra personen wordt per week € 100,- additioneel in rekening gebracht; hiervoor krijgt u een extra slaapkamer en extra eigen douche en toiletruimte (als ook extra badlakens en handdoeken).
 • Bij de huur zijn standaard inbegrepen: 3 grote badhanddoeken en 2 normale handdoeken per persoon per week. Schoon beddengoed, vaatdoeken en schoonmaakdoekjes/ sponsjes voor in de keuken.
 • Verhuur is gebaseerd op minimaal 1 week (aanvang zaterdag 16:00 tot de daaropvolgende zaterdag 10:00 uur. Om een reservering te kunnen garanderen wordt een aanbetaling à € 200 per week gevraagd, te voldoen binnen een week na boekingsbevestiging. De aanbetalingsgegevens worden verstrekt bij de boeking. Het resterende huurbedrag dient bij aankomst à contant betaald te worden aan de eigenaar dan wel toezichthouder. Daarnaast is er een borgsom à € 350,- te voldoen bij aankomst en die bij het einde van de huur periode wordt geretourneerd indien er geen beschadigingen zijn opgetreden. De aanbetaling wordt niet geretourneerd bij annulering. Annuleren kan tot een week voor aanvang van de verhuur periode.
 • Roken in het huis is niet toegestaan. Huisdieren zijn in overleg eventueel toegestaan.
 • Het is een rustige omgeving – en dat willen we ook zo houden. We verzoeken onze gasten rekening te houden met de buren. Verder is het alleen met toestemming toegestaan andere mensen (of een ander aantal mensen) dan waarvoor is gereserveerd, te ontvangen.
 • Het is de bedoeling dat u het huis netjes achterlaat (geen afwas , vuilniszakken e.d. laten staan). De eigenaar of toezichthouder kan extra kosten in rekening brengen (en van de borgsom afhalen) ingeval er meer schoongemaakt moet worden dan is te verwachten na een normaal verblijf.
 • Indien u zich niet aan de regels houdt zal de eigenaar of toezichthouder u kunnen vragen te vertrekken zonder dat u aanspraak kunt maken op terugbetaling.
 • Mogelijke geschillen dient u direct tijdens uw verblijf met de huiseigenaar of de toezichthouder te bespreken cq op te lossen. Het is niet mogelijk achteraf geld terug te vragen.
 • Verzekering: wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten.
 • Door een boeking te doen voor de huur van ‘Casa dei Fiori’ geeft u aan akkoord te zijn met bovenstaande voorwaarden.
 • Disclaimer: alhoewel wij ons uiterste best doen om alle informatie op deze site zo volledig mogelijk weer te geven, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie juist en ‘up to date’ is. Ook kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet aankomen van e-mails, reserveringen en eventuele errors op deze site.

 

Casa Dei Fiori is alleen op weekbasis te huur, van zaterdag tot zaterdag

Reserveringsaanvraag

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoonnummer

Casa Dei Fiori is alleen op weekbasis te huur: van zaterdag tot zaterdag

Inchecken:

Uitchecken:


Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op.